Webshop » Arendsoog » Arendsoog Deel 62

Arendsoog Deel 62

Arendsoog Deel 62

Arendsoog Deel 62


Facebook
Twitter

€ 30,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

Lightfeet ontvoerd!

Als Arendsoog bij Lord Brandbury te gast is om een aantal stieren van hem te kopen, gebeurt er iets verschrikkelijk: Lightfeet wordt ontvoerd. Arendsoog is helemaal stuk van de verdwijning van zijn paard en het duurt dan ook lang voordat hij weer een beetje helder kan denken. Ondertussen is duidelijk geworden dat ook Henry, de zoon van Lord Brandbury, weg is. Arendsoog en Witte Veder zetten meteen de achtervolging in...

Al snel vinden ze Henry. De schurken hadden hem meegenomen omdat hij hen had betrapt bij het stelen van Lightfeet. Henry weet hun te vertellen dat de baas "Hangman" genoemd werd. Arendsoog en Witte Veder begrijpen meteen met wie ze te doen hebben: Hangman Hank, die door Arendsoog's toedoen in de cel was beland (Arendsoog 58). De schurk was nu blijkbaar uit op wraak!

Arendsoog brengt Henry naar huis en zet dan de achtervolging weer in. Hij ontdekt dat Witte Veder inmiddels gevangen genomen is door de schurken. Komt er dan nooit een einde aan deze nachtmerrie?

Vele spannende avonturen volgen. Arendsoog bevrijd Witte Veder, maar de schurken hebben Lightfeet nog steeds. Zal het Arendsoog lukken om zijn geliefde paard weer terug te krijgen? En zal hij Hangman Hank en zijn bende weer achter slot en grendel krijgen?

Je leest het allemaal in deze spannende Arendsoog!