Webshop » Arendsoog » Arendsoog Deel 60

Arendsoog Deel 60

Arendsoog Deel 60Facebook
Twitter

€ 20,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

De Grote Grondroof.


Een zekere Don Rafael blijkt ineens de eigenaar te zijn van zo'n beetje heel Arizona! Alle mensen die de grond waar ze op werkten altijd als de hunne beschouwd hebben, moeten nu ineens geld betalen om op die grond te mogen blijven! Menigeen heeft al een rechtszaak aangespannen, maar Don Rafael wordt overal in het gelijk gesteld. Ook Arendsoog heeft zorgen, maar... wonder boven wonder wordt het district Dorwan gespaard! Toeval, of... is Don Rafael soms bang voor onze vrienden? Maar dat zou weer betekenen dat het hele zaakje niet zo legaal is als men zou denken. Arendsoog en Witte Veder besluiten een onderzoek in te stellen.

Onze vrienden reizen naar Phoenix, waar de vertegenwordigers van Don Rafael op het moment "bezig" zijn. Ze ontdekken dat het "hoofdkantoor", waar alle instructies gehaald worden in Yuma ligt. Ze gaan daarnaar op weg, maar worden door de sheriff van Phoenix per telegram aangeraden uit te stappen. Een paar mijl verder wordt de trein opgeblazen...

Dan volgen de gebeurtenissen elkaar snel op: Arendsoog gaat op bezoek bij Don Rafael, ontsnapt ternauwernood uit diens huis en ontdekt dat de man die hij heeft gezien niet de echte Don Rafael is. Maar wie is hij dan wel? En waar is de echte Don Rafael? En... zal het onze vrienden lukken dit avontuur tot een goed einde te brengen?

Je leest het allemaal in deze spannende Arendsoog.